Agribex 2019

Agribex Brussel 2019

Van 3 december tot 8 december 2019 wordt Agribex weer georganiseerd.  Deze internationale beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en groene zones is in de loop der jaren uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers, vertegenwoordigers van de toeleverende industrie, overheden, onderzoekers en groot publiek elkaar ontmoeten.

Verdeeld over 6 hallen van Brussels Expo staan meer dan 140 standhouders actief in de akkerbouw klaar om u te ontvangen op hun stand. Het getoonde aanbod omvat alle aspecten van de akkerbouw : van trekkers en telescoopladers, over materiaal voor grondbewerking, zaai en spuitmachines tot drainage en oogstmateriaal. Ook hooibouwmateriaal en transport- en opslagmateriaal zal present zijn.

Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. 

Wij zijn elke dag aanwezig op de Case IH/Steyr stand in Hal 4.