Coronamaatregelen en onze dienstverlening

Beste relatie,

Wij kunnen er niet om heen. De impact van het coronavirus is voor vele mensen en organisaties groot. Wereldwijd nemen overheden en andere organisaties maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondanks deze zeer uitzonderlijke situatie waarin wij ons allen bevinden, staan wij nog steeds voor u klaar!

Maatregelen

Onze grootste prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze relaties, medewerkers en hun familieleden. Om deze reden vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  • Houd gepaste afstand van onze medewerkers
  • De werkplaats niet betreden
  • Maak een telefonische afspraak om een reparatie of storing te melden
  • Parkeer uw tractor of machine buiten de werkplaats, wij bellen u als de reparatie klaar is.

Wij houden u op de hoogte

Vanzelfsprekend staan al onze collega’s gewoon voor u klaar en willen wij u in deze onzekere tijden nog steeds optimaal van dienst kunnen zijn. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u, waar nodig, op de hoogte van eventuele veranderingen in onze dienstverlening.

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.