Interne veranderingen

Beste relatie,

Wij willen u graag op de hoogte stellen van een aantal veranderingen binnen ons bedrijf.

Kees Riemens is onlangs 65 jaar geworden en wil daarom met gepaste stappen afbouwen om uiteindelijk te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij zal voortaan meer op de achtergrond werkzaam zijn binnen het bedrijf om zo zijn kennis en ervaring te kunnen overdragen.

Nico Riemens is sinds enkele jaren algemeen directeur en neemt de verantwoordelijkheid voor alle technische afdelingen binnen het bedrijf op zich.

Kees zijn verantwoordelijkheid binnen de verkoop wordt per 1 december overgedragen aan Davy Guiljam. Hij zal starten in de functie van commercieel manager en is dan eindverantwoordelijk voor de verkoopafdeling.

Davy is al ruim 13 jaar werkzaam binnen Riemens Mechanisatie. Hij is gestart als monteur en later doorgegroeid naar de functie van chef werkplaats voor de vestiging in Koewacht. Zo heeft hij de nodige praktijkervaring opgebouwd en is hij inmiddels een vertrouwd gezicht voor vele klanten.

De werkplaatsleiding in Koewacht is overgenomen door Maikel van Wesemael. Hij is een boerenzoon uit de Hulsterse polders, die de landbouw van jongs af aan heeft meegekregen. Per 1 mei dit jaar is Maikel gestart binnen het team in Koewacht om in de functie te groeien. Vanaf 1 december is Maikel uw aanspreekpunt voor de werkplaats in Koewacht.

We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze stap gereed zijn voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Nico en Kees Riemens