Service en Onderdelen

Van oudsher hechten we veel belang aan een goede service en onderdelen voorziening. Een machine verkopen doen we natuurlijk graag maar een succesvolle verkoop gaat verder. Als een klant stilstaat met zijn machine doen we er alles aan om hem zo snel als mogelijk weer op weg te helpen. Korte lijnen staan centraal in ons familiebedrijf. Hierdoor kunnen we snel schakelen en inspringen op wisselende situaties.

In de loop der jaren is onze magazijn voorraad gegroeid en afgestemd op de machines die draaien in ons werkgebied. Hebben we een onderdeel niet voorradig dan is dit vaak de volgende dag in huis of eerder indien noodzakelijk.

Met twee vestigingen in Zeeuws-Vlaanderen en goed 5 ingerichte service bussen zijn we altijd snel ter plaatse in geval van een storing. In de beide werkplaatsen zijn we goed ingericht om vakkundig reparaties uit te voeren.

Case IH en Steyr onderdelen
Via het CNH Parts&Service logo aan de rechterkant kunt u inloggen in de online onderdelen catalogus van Case IH en Steyr.

Kramp onderdelen
Riemens Mechanisatie bied de mogelijkheid om een Kramp OnlineService account aan te maken. Hiermee kunt u zelf inloggen op de Kramp website en onderdelen bestellen. Deze worden dan naar keuze bij u of bij ons afgeleverd. Vraag de naar de mogelijkheden om een account aan te maken.
Inloggen gaat eenvoudig via het venster op onze Home pagina.